Bekijk het onderwijsaanbod
Image

Inschrijf­formulier

  Heb je SiVAS-Polsdiagnostiek al gevolgd?

  SiVAS-Polsdiagnostiek is de verplichte opleiding voordat je kunt deelnemen aan een van de drie specialisaties. Als je SiVAS-Polsdiagnostiek in de afgelopen vijf jaar hebt gevolgd kun je deelnemen aan de specialisatie. Anders adviseren we je te starten met SiVAS-Polsdiagnostiek voordat je de specialisatie doet. De specialisaties vereisen SiVAS-Polsdiagnostiek als basiskennis.

  Kies voor SiVAS Plus of SiVAS Compleet

  Als je 2 of 3 modules wilt volgen is het voordeliger om SiVAS Plus te selecteren. Je ontvangt dan 5% korting. Wil je alle modules volgen, kies dan voor SiVAS Compleet en ontvang 10% korting.

  Kies voor SiVAS Compleet

  Als je alle modules wilt doen is het voordelig om SiVAS Compleet te selecteren. Je ontvangt 10% korting.

  Welke modules wil je volgen?

  In welk jaar heb je SiVAS-Polsdiagnostiek gevolgd?

  SiVAS-Polsdiagnostiek is verplichte voorkennis voor de specialities

  Upload een pasfoto (jpeg, png, gif, pdf)

  SEPA-incassomachtiging

  Betaling voor de SiVAS-opleiding zal gaan via automatische incasso. De incasso zal maximaal €500 per keer bedragen. Modules die meer dan €500 zijn zullen in twee termijnen worden geïncasseerd beginnende één week voor aanvang van de cursus met een maand interval.

  Met het tekenen van dit formulier ga ik akkoord dat SanoPharm Nederland bv, gevestigd aan de Prins Hendrikweg 2, 3771 AK te Barneveld (Nederland), d.m.v. zijn/haar bank gerechtigd is om een doorlopende incasso-opdracht uit te voeren. Ik ben me bewust dat terugboeken mogelijk is zonder opgaaf van reden binnen een termijn van 8 weken.