Goede voornemens, werk aan je chakra’s

Nieuwe voornemens, werk aan je chakra's!

Innerlijk schept het uiterlijk. Een krachtige uitspraak die laat zien dat het uiterlijk weerspiegelt hoe het innerlijk is. Voor velen lijkt het leven vaak tegen te zitten. Wordt je getekend door het leven, of teken jij het leven? Neem je voor om in het nieuwe jaar aan je chakra’s te werken en geef kleur aan jouw leven.

De kracht van Tibetaanse Geneeswijze vertaald naar westerse termen

De Meidicijn boeddha met in de linkerhand myrobalanen. Op de voorgrond staan bakjes met Tibetaanse Kruiden die gebruikt voor voor Padma.

Vanuit Tibetaans (en Ayurvedisch) denken is een aandoening nooit op zichzelf staand maar een disbalans in het systeem. Dit systemisch denken leidt tot een andere aanpak, een die zichzelf al duizenden jaren heeft bewezen. De Tibetaanse geneeswijze beschrijft het leven als drie energievormen: Lung is verantwoordelijk voor alles wat beweegt … Lees verder

Zuur-base evenwicht – Systemische factor voor gezondheid

Zuur-base Evenwicht – Basentabs

Het zuur base evenwicht werd halverwege vorige eeuw door Friedrich Sander uitgebreid onderzocht. Hij schreef een boek dat nog steeds relevant is. Het grootste probleem is verzuring waardoor pH-afhankelijke processen beïnvloed worden. Door de leefgewoonten in het Westen – eetpatroon, weinig beweging, stress – kan ongemerkt verzuring ontstaan. Wat voor effecten heeft dat en welke stappen kun je ondernemen om het zuurbase evenwicht te herstellen?

Oorsprong en werking van Tibetaanse kruidenformules

Dr. Schwabl inspecteert Tibetaanse kruiden voor Padma

Diepte-interview met biofysicus dr. Herbert Schwabl van het Zwitserse Padma AG over de kracht van Tibetaanse kruiden. Wat is de geschiedenis van Padma AG? Past de Tibetaanse Geneeswijze bij het orthomoleculair denken? Wat is de toekomst voor Padma? Lees het in het fascinerende interview.

Eeuwen oude Tibetaanse drie vruchten formule

Myrobalan - The Elixer of life (Myrobalanen - De levenselixer) Padma Hepaten

De Tibetaanse Medicijn Boeddha houdt in zijn linkerhand een schaaltje met nectar vast en in zijn rechterhand een twijgje Myrobalanen: het Koningsmedicijn.
Vanwege zijn bijzondere heilige en medicinale eigenschappen wordt Myrobalan het “Koningsmedicijn” genoemd, omdat het alle kenmerkende Tibetaanse smaken combineert en balancerende eigenschappen heeft op de energieën van het lichaam.

Weer leverbaar! Sun Ten RespireAid

RespireAid (NRICM101) bestaat uit 10 verschillende kruiden die zorgvuldig zijn gekozen op basis van de traditionele Chinese materia medica.

Prijswijzigingen per 1 augustus 2022

Het zal niemand ontgaan zijn dat door de veranderde wereldsituatie en de speculaties op de grondstoffen- en voedingsstoffenmarkt de prijzen enorm zijn gestegen. We hebben het lang voor ons uitgeschoven maar we ontkomen er niet aan om ook onze prijzen aan te passen. Van een klein aantal producten is de … Lees verder

Systemische Enzym Suppletie – onmisbaar in de praktijk

Het enzym lysozym

Update: Het seminar is online terug te kijken. SanoPharm Nederland heeft de huidige directeur van het MEF, dr. med. Hellmut Münch, uitgenodigd om dinsdagavond op 20 september in een (Duitstalige) avondseminar in te gaan op de geschiedenis van systemische enzym suppletie, de specifieke werking van enzymen, farmacokinetiek, de rol van … Lees verder

Nieuw: Chroom Plus

Chroom Plus is een uitstekende multi-mineralen formule met toegevoegde Ceylon kaneel. GTF-chroom wordt nu erkend als belangrijk om bij te dragen aan het behoud van normale bloedglucosespiegels.