Contactgegevens

Prins Hendrikweg 2
3771 AK Barneveld
T 0342 42 07 14

E info@sanopharm.com

Telefonische bereikbaarheid

We zijn bereikbaar op de onderstaande momenten. Tussen 12:30 – 13:00 zijn we niet bereikbaar vanwege de lunchpauze.

  • Ma-do 08:30 – 16:00
  • Vr 08:30 – 12:30
  • Weekend gesloten

Aangepaste openingstijden

  • Vrijdag 29 maart (Goede vrijdag) gesloten
  • Maandag 1 april (2e Paasdag) gesloten
  • Donderdag 9 mei (Hemelvaart) gesloten
  • Vrijdag 10 mei gesloten

Over SanoPharm

SanoPharm Nederland levert al sinds 1976 hoogwaardige gezondheidsproducten en voedingssupplementen, van uitsluitend gerenommeerde producenten. We bieden een breed assortiment natuurgeneesmiddelen voor enzymtherapie, homeopathie, energetische therapie en fytotherapie. SanoPharm levert daarnaast voedingssupplementen van hoge kwaliteit, waaronder een complete lijn FoodState en WholeFood vitaminen en mineralen. De Tibetaanse Kruidengeneeskunde neemt een speciale plaats in het toch al uitgebreide assortiment van SanoPharm!

Sinds het jaar 2021 zijn de krachten tussen het zusterbedrijf L'Univers B.V. (acupunctuurdirect.com) gebundeld en heeft SanoPharm de activiteiten overgenomen. L'Univers gaat terug tot de jaren '50 van de vorige eeuw en heeft zich langzaam maar zeker gespecialiseerd in een compleet assortiment voor de acupunctuurpraktijk. Via het tabblad 'Acupunctuur' en 'Naalden' staat het volledige assortiment vermeld.

Maar we doen meer dan het leveren van kwalitatief hoogstaande producten. We hebben hart voor de natuurgeneeskunde en stimuleren we actief de kennisvermeerdering en -verspreiding met onder meer cursussen, seminars en publicaties en door sponsoring van relevante onderzoeksgroepen. Zo is SanoPharm de voornaamste promotor van de SiVAS-methode.

SanoPharm is sinds juni 2007 gevestigd aan de Prins Hendrikweg 2 in Barneveld.

Drogist

SanoPharm is een drogisterij en is een goedgekeurd online aanbieder van geneesmiddelen. Heb je vragen of wil je advies over onze geneesmiddelen. Neem dan contact op met onze drogist.

Officieel logo dat SanoPharm een officiële aanbieder is van medicijnen online.