Prijswijzigingen per 1 augustus 2022

Het zal niemand ontgaan zijn dat door de veranderde wereldsituatie en de speculaties op de grondstoffen- en voedingsstoffenmarkt de prijzen enorm zijn gestegen. We hebben het lang voor ons uitgeschoven maar we ontkomen er niet aan om ook onze prijzen aan te passen. Van een klein aantal producten is de prijs niet veranderd of zelfs goedkoper geworden, maar de meeste producten zullen per 1 augustus 2022 in prijs stijgen.

Onze nieuwe prijslijst vindt u onder het tabblad Downloads. U dient eerst ingelogd te zijn om te kunnen downloaden. Alle wijzigingen worden zo spoedig mogelijk in de shop verwerkt. Met het aanpassen van de inkoopprijzen (apothekersprijzen) zullen ook de vermelde adviesverkoopprijzen worden aangepast.

 

Deze inhoud is voorbehouden aan leden van de site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Je bezoekt de pagina: Prijswijzigingen per 1 augustus 2022

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor beroepsbeoefenaars

Je ziet deze melding omdat je nog niet bent ingelogd met een account voor beroepsbeoefenaars (arts of therapeut). Log hieronder in met je account.

Heb je nog geen account? Registreer je dan hier als beroepsbeoefenaar.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Webinars en nascholingen

  • Geen evenementen