Educatie

SanoPharm Nederland heeft hart voor de natuurgeneeskunde. Daarom stimueleren we actief de kennisvermeerdering en -verspreiding met onder meer cursussen, workshops en seminars.


SiVAS

Zo is SanoPharm de voornaamste promotor van de SiVAS-methode. SiVAS staat voor ‘Subtiele interventies met behulp van het Vasculair Autonoom Signaal’. Het gaat uit van de polsdiagnostiek zoals ontwikkeld door de Franse arts dr. Paul Nogier (1908-1996) en het hierop toegesneden SanoConcept van de de Nederlandse arts Ton van Gelder (1943-2005). In de SiVAS-opleidingen Polsdiagnostiek, Acupunctuur en Auriculo (ooracupunctuur) leren de studenten hoe zij SiVAS in hun praktijk kunnen gebruiken. Het zijn elk o.a. geaccrediteerd door: VBAG, LVNG, FAGT en NWP.
NB: Op onze SiVAS-opleidingen zijn de Algemene Voorwaarden SiVAS-opleidingen van toepassing. Lees ook over de van toepassing zijnde Procedure voor meldingen en klachten.

Workshops en seminars
Naast de jaarlijkse terugkerende SiVAS-opleidingen organiseert SanoPharm ook met regelmaat seminars, workshops en discussiebijeenkomsten over uiteenlopende en vaak actuele thema’s. Via de Agenda blijft u altijd op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten.

_____

Ga direct naar SiVAS Polsdiagnostiek
Ga direct naar SiVAS Acupunctuur
Ga direct naar SiVAS Auriculo

Algemene Voorwaarden SiVAS-opleidingen
Procedure voor meldingen en klachten SiVAS-opleidingen