Immuunsysteem – virale infecties

Wereldwijd, ook in Nederland, nemen overheden vergaande vrijheid beperkende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maar het is op individueel niveau noodzakelijker en effectiever om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren. 

 

Elk jaar vindt er wel een epidemie plaats van virale oorsprong – en elk jaar kost dat weer honderdduizenden mensenlevens. Eind 2019 dook er in de regio Wuhan in China een nieuw SARS-virus op, corona. De uitbraak van dit virus is inmiddels uitgegroeid tot een pandemie, aldus WHO. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken, Corona Virus Disease 2019. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten.

Over alle grootschalige maatregelen die de overheid in Nederland en België inmiddels hebben getroffen, hoeven we u niets te vertellen: we ondervinden die allemaal aan den lijve.

 

Deze inhoud is voorbehouden aan leden van de site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Agenda

1 dec 23
Barneveld
15 dec 23
Barneveld
12 jan 24
Barneveld
2 feb 24
Barneveld

STAP-budget