Virale infecties

Wereldwijd, ook in Nederland, nemen overheden vergaande
maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Die brede, nationale maatregelen zijn absoluut noodzakelijk, maar het is op individueel niveau minstens zo noodzakelijk om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren. SanoPharm biedt hiervoor krachtige ondersteunende mogelijkheden. 

Elk jaar vindt er wel een epidemie plaats van virale oorsprong – en elk jaar kost dat weer honderdduizenden mensenlevens. Eind 2019 dook er in de regio Wuhan in China een nieuw SARS-virus op, corona. De uitbraak van dit virus is inmiddels uitgegroeid tot een pandemie, aldus WHO. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken, Corona Virus Disease 2019. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten.

Over alle grootschalige maatregelen die de overheid in Nederland en België inmiddels hebben getroffen, hoeven we u niets te vertellen: we ondervinden die allemaal aan den lijve. Maar in deze mail noemen we een aantal persoonlijke ‘maatregelen’ die we kunnen treffen, gericht op het ondersteunen van ons immuunsysteem.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers