Nieuw! Biohoney Skincare voor een gezonde en jonge huid

SanoPharm Nederland introduceert de skincare-producten van het Nieuw-Zeelandse Biohoney op de Nederlandse markt. Het gaat om een lijn van drie producten: een masker, acnécrème en vitamine E-crème. Alle hebben ze biologische manukahoning als basisingrediënt. Deze honing is van bloemen van de manukaboom, ook wel tea tree genoemd.

Het Nieuw-Zeelandse Biohoney is lokaal vooral bekend om z’n uitstekende manukahoning: afkomstig van het prachtige South Island, vrij van pesticiden en residuen en gewonnen op een verantwoordelijke, duurzame wijze. Maar dankzij z’n zeer sterke antibacteriële, antifungale en antioxidante eigenschappen is de MGO (methylglyoxal) 300+ manukahoning, niet slechts een superfood, maar ook een zegen voor de huid! Door de manukahoning te combineren met de juiste ingrediënten ontstaan krachtige, natuurlijke skincare-producten die hun gelijke niet kennen. En die producten introduceert SanoPharm nu op de Nederlandse markt.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor beroepsbeoefenaars

Je ziet deze melding omdat je nog niet bent ingelogd met een account voor beroepsbeoefenaars (arts of therapeut). Log hieronder in met je account.

Heb je nog geen account? Registreer je dan hier als beroepsbeoefenaar.

Aanmelden voor bestaande gebruikers