ColostroSan ondersteunt het immuunsysteem vanuit de basis

De regenachtige en veel koudere herfst laat zich al regelmatig gelden. Zo’n overgang kan voor veel Nederlanders behoorlijk zwaar vallen. De kans is dan groot dat het afweersysteem het even niet trekt: de weerstand is te laag. Hoe uw patiënten weer een beetje aan te sterken? De snelste manier is het immuunsysteem een boost te geven met ColostroSan, een steriel vloeibaar extract van bovine colostrum.

SanoPharm’s ColostroSan bevat een heel scala aan afweerstoffen: immunoglobulinen (antistoffen), groeifactoren, interleukinen, prebiotica, vitaminen, mineralen enzovoort. Deze essentiële bestanddelen vormen de basis voor een gezonde darmflora. De darmflora is weer allesbepalend voor de afweer. Met ColostroSan krijgt de patiënt dus een zelfde boost als normaliter de zuigeling krijgt: hij of zij wordt klaargestoomd voor de kille buitenwereld.

Voor meer dan alleen verkoudheid
Dat is belangrijk als de weerstand verzwakt is na een iets te relaxte zomer, maar ook in ernstiger situaties. In onze nieuwe SanoNovum bespreken we dat bovine colostrum effectiever is dan een griepvaccinatie (onderzoek Cesarone et al.), maar ook dat het gastro-testinale problemen helpt voorkomen en behandelen (Playford et al.), en dat het een krachtig ondersteunend middel is bij chemotherapie (minder misselijkheid, minder haaruitval, sneller herstel van chemobehandeling – Starflinger et al.). In feite is bovine colostrum hét supplement voor alle mogelijke omstandigheden waarin het immuunsysteem verzwakt is of zwaar belast wordt.

___