SanoPharm Nederland levert uitsluitend hoogwaardige gezondheidsproducten en voedingssupplementen van gerenommeerde producenten. We bieden een breed assortiment natuurproducten zoals enzymen, homeopathie, energetische methodiek en kruidencombinaties. SanoPharm levert daarnaast voedingssupplementen van hoge kwaliteit. Gebruik het menu om meer te weten te komen over onze productlijnen of klik op een van illustraties hieronder.

Biohoney Skincare is een lijn van het Nieuw-Zeelandse merk Biohoney. Door de krachtige Manukahoning samen met de juiste ingrediënten aan te bieden ontstaan reinigende, natuurlijk skincare-producten die hun gelijke niet kennen.
Lees meer →
Innovazym is een uitgebalanceerd enzympreparaat voor de systemische enzymonderhoud. InnovaVital ontwikkelde het preparaat samen met het gerenommeerde Medizinische Enzymforschungsgesellschaft, MEF.
Lees meer →
De firma Gustav Klein GmbH & Co produceert kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare fyto-preparaten. Het maakt daarbij vooral gebruik van inheemse Oostenrijkse geneeskrachtige planten.
Lees meer →
Het Nieuw-Zeelandse Forest Herbs Research heeft een procédé ontwikkeld om polyglodial te winnen uit biologisch gekweekte peperbomen (Pseudowintera colorata). In samenwerking met onafhankelijke laboratoria en universiteiten zijn uitgaande van dit extract de krachtige producten Kolorex Intestinal Care, Kolorex Intimate Care, Kolorex Intimate Wash, Kolorex Foot & Toe Care en de Kolorex Horopito plus Cranberry ontwikkeld.
Lees meer →
Menoflavon is een van de (zeer) weinige rodeklaverextracten op de markt. De positieve effecten ervan bij onder andere opvliegers en prikkelbare of lusteloze gevoelens zijn wetenschappelijk aangetoond.
Lees meer →
Nosoden zijn mengsels van energetische verdunningen van de meest voorkomende toxische stoffen. Ze worden ingezet om te ontslakken.
Lees meer →
SanoPharm levert de beproefde Tibetaanse formules Padma Basic, Padma Aciben, Padma Digestin, Padma Hepaten en Padma Nervotonin op de Nederlandse markt. De mogelijkheden zijn divers.
Lees meer →
Pascoe is wereldwijd bekend dankzij haar onderzoek naar en de ontwikkeling en productie van hoogwaardige fytotherapeutische geneesmiddelen en homeopathische complexmiddelen. Wij brengen de producten van Pascoe al sinds 1979 op de markt.
Lees meer →
Petrasch & Co. is een vooraanstaande Oostenrijkse farmaceutische producent. Twee bekende preparaten zijn Espritin, rechtsdraaiend melkzuurconcentraat, en Anthozym Pretrasch, een combinatie van melkzuur met een krachtig concentraat van rode bieten en bosbessen.
Lees meer →
Het SanoConcept bestaat uit 40 homeopathisch bereidde, energetische complexmiddelen. De producten zijn in 1994 ontwikkeld in samenwerking met de Rotterdamse arts/acupuncturist Ton van Gelder. Hij introduceerde een geïntegreerde benadering van de Westerse, Chinese en Indiase geneeskunde.
Lees meer →
SanoPharm levert een complete range aan vitaminen, mineralen en specialiteiten. Het gaat om een revolutionaire nieuwe vorm van voedingssupplemten, waarvan Foodstate, Wholefood en Emsulan ronduit uniek zijn.
Lees meer →
Om te bepalen bij welk gezondheidsproduct of voedingssupplement een patiënt het meeste baat heeft, kunt u onze testcassettes voor artsen en therapeuten gebruiken.
Lees meer →