Voorjaarsschoonmaak met SanoRes+

Na een winter lang binnen zitten, te weinig bewegen en iets te vaak verkeerd eten en drinken, zijn veel patiënten toe aan een grote ‘voorjaarsschoonmaak’. Hoe uw patiënten te helpen om zich te ontdoen van alle afvalstoffen (ontslakken) die het lichaam in de afgelopen maanden heeft verzameld? De beproefde combinatie van SanoRes met SanoSolidago en SanoHepat, is een uiterst doeltreffende methode.

Ook de enkeling die het wél gelukt is de hele winter door gezond te leven, krijgt dankzij industrie, intensieve landbouw en verkeer toch genoeg toxische stoffen binnen. Nu is binnen krijgen al vervelend genoeg, maar toxische stoffen binnen houden is pas echt vervelend. De medische wetenschap ontdekt steeds meer verbanden tussen toxische stoffen enerzijds en (chronische) aandoeningen anderzijds. In een artikel in het tijdschrift ‘Current Opinion in Rheumatology’ wordt bijvoorbeeld betoogd dat toxinen betrokken lijken te zijn bij de pathogenese van systemische sclerose (SSc).

Toxinen en de natuurgeneeskunde
In de natuurgeneeskunde wordt het

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld