Nieuwe producten op onze site

In de afgelopen periode hebben we een aantal nieuwe combinatiepreparaten en nutriënten toegevoegd aan ons assortiment. U vindt ze uiteraard via het menu onder Producten, maar we zetten ze graag even voor u op een rij.

Adrenal Plus (100x140)Adrenal Plus (WholeFood) bevat een combinatie van kruiden, voedingsstoffen en plantenextracten die de bijnierfunctie ondersteunen tijdens stressvolle periodes. Bevat vier verschillende soorten ginseng.

Bone PlusBone Plus (Foodstate) bevat WholeFood Calcium, een natuurlijk, volwaardig, biologisch product met mineralen uit zeewier dat is geoogst in de Atlantische Oceaan voor de Ierse zuidwestkust. Tevens magnesium, isoflavonen, vitamine K2 en vitamine D3.

Eye-CytEyeCyt (HighQuality) is een extra werkzame antioxidantenformule met een uitgebreid scala aan voedingsstoffen die ondersteunend en beschermend voor het oogweefsel zijn. De formule bevat een krachtige mix van luteïne en flavonoïden.

L-Arginine PlusL-Arginine Plus (HighQuality) bevat L-Arginine en L-Ornithine. Deze stoffen spelen een primaire rol binnen de zogenaamde ureumcyclus. Dat is het biochemische traject om stikstof en eiwit te metaboliseren. L-Arginine en L-Ornithine stimuleren de afscheiding van een aantal belangrijke hormonen. Het speelt een rol in tal van biochemische functies, waaronder het geheugen, het attentievermogen en de verhoogde perfusie van de nieren, de longen en de lever door verbetering van de doorbloeding.

L-GlutamineL-Glutamine (HighQuality) bestaat geheel uit het aminozuur L-Glutamine. Hoewel de lever en de longen normaliter voldoende aanmaken, kan bij zware inspanningen of stress suppletie nuttig zijn.

Red Rice Koji PlusRed Rice Koji Plus (HighQuality) is een preparaat met onder meer Monacoline K, het primaire actieve bestanddeel in rode rijstgist. Dit bestanddeel remt het enzym dat de snelheid van de cholesterolsynthese bepaalt.

L-Tyrosine PlusL-Tyrosine Plus (WholeFood) heeft als basis WholeFood-mineralen uit een op hydrocultuur gekweekte koolsoort (een lid van de broccolifamilie). Het bevat zink, koper, kalium, calcium en magnesium en zorgt voor een betere opname van de voedingsstoffen. Ook bevat Schildklier Plus de actieve nutriënten kelp en l-tyrosine. Beide worden aangeboden in een voor het lichaam direct bruikbare vorm. Kelp speelt een belangrijke rol in het schildkliermetabolisme.

5-HTP Plus5-HTP Plus (HighQuality) bevat 5-hydroxytryptofaan (5-http) in een bio-effectieve vorm, afkomstig van de natuurlijke heester Griffonia Simplicifolia. 5-HTP is een aminozuur dat de tussenliggende stap vormt tussen tryptofaan en de belangrijke neurotransmitter serotonine.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld