Nieuw! Kolorex Foot & Toe Care-crème

We hadden al als enige in Nederland Kolorex Advanced Intestinal Care en Kolorex Intimate Care in ons assortiment – maar nu leveren we eindelijk ook Kolorex Foot & Toe Care. Het betreft een natuurlijke, reinigende crème voor de verzorging van de voet. 

Candida

Kolorex Foot & Toe Care is een krachtig, natuurlijk middel voor het behouden van de juiste pH-waarde van de huid en bacteriehuishouding op de huid. De crème bevat een extract van de Nieuw-Zeelandse plant horopito, die in combinatie met zorgvuldig uitgekozen theeboomoliën een diep reinigend effect op de huid heeft. De abrikozenpitolie, aloë vera en vitamine E herstellen de huid en brengen haar weer in conditie, zodat kloofjes tussen de tenen vanzelf verdwijnen. Het melkzuur draagt ertoe bij dat de huid er weer glad en gaaf uit ziet.

Polyglodial

Net als de andere Kolorex-producten is Kolorex Foot & Toe Care een product van het Nieuw-Zeelandse Forest Herbs Research. Na jaren van wetenschappelijk onderzoek, waarbij nauw is samengewerkt met onafhankelijke laboratoria en universiteiten, ontwikkelden zij een speciaal procédé om polyglodial te winnen uit biologisch gekweekte horopito-planten (Pseudowintera colorata). Polyglodial is de belangrijkste werkzame stof in de Kolorex-producten: ze vernietigt de celwanden van de Candida albicans en van andere schimmels, bevordert het bacteriële evenwicht in het lichaam en heeft een reinigend en herstellend effect.

Exclusief verkrijgbaar

De Kolorex-lijn is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij SanoPharm Nederland. Kolorex Advanced Intestinal Care (candida-infecties in de darmen) Kolorex Intimate Care (candida-infecties in de vagina) en Kolorex Foot & Toe Care (voetschimmels) zijn uit voorraad leverbaar via onze webshop.

Voor Kolorex Foot & Toe Care geldt tot en met 31 oktober een introductiekorting van 15% op de inkoopprijs (apothekersprijs). Een tube van 25 gram komt daarmee op € 10,73 ex btw (normaal: € 12,62). De verkoopprijs is € 18,95. Gebruik de kortingscode kolorex2013ft bij de bestelprocedure. Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.