Seminar 11 juni – Laser Fotobiomodulatie in de Praktijk

Lasertherapie, Sedatelec, Premio, laser, pijnvrije acupunctuur

Zaterdag 11 juni 
Seminar Laser fotobiomodulatie – in de Praktijk

Locatie
SanoPharm Nederland B.V.

De laser maakt het mogelijk om de energie te leveren die het transporteert naar het hart van de cellen waaruit weefsels bestaan. Deze energie maakt de intracellulaire productie van ATP mogelijk, via de mytochondriën. Laserfrequentie fotobiomodulatie kan in alle omstandigheden worden gebruikt door arts en therapeut!

Toepassing van lasers in de acupunctuur en auriculotherapie heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen.
Allereerst omdat laser pijnvrij is. We moeten niet onderschatten hoeveel mensen angst voor naalden hebben waardoor ze zich nooit zullen laten behandelen door “naald-acupunctuur”. De effectiviteit van acupunctuur met moderne lasers is gelijk aan die van “naald-acupunctuur”. Het toepassen van laseracupunctuur in je praktijk zal een fors aantal mensen overtuigen van de waarde van acupunctuur die zich met naald-acupunctuur nooit zouden hebben laten behandelen.

Daarnaast maken moderne lasers gebruik van frequenties. Deze bieden in combinatie met SiVAS-technieken zowel diagnostisch als in therapeutisch opzicht een meerwaarde. De frequentie-leer vormt een extra informatiestroom die zal leiden tot een behandeling die nog beter “op maat” is en daardoor zorgt voor nog betere therapieresultaten.

Kortom, het toepassen van laser wordt langzamerhand onmisbaar voor elke professionele therapeut.

De informatie van deze dag is toegespitst op de lasers van Sedatalecde Premio 30 Laser Duo en de Premio 32 EVO Laser A-G Programma.

Voor dit waardevolle seminar bedragen de inschrijfkostgen € 115,- en de lunch is inbegrepen.

U kunt uitsluitend deelnemen indien u zich heeft aangemeld via site. U ontvangt een bevestiging  en factuur van uw inschrijving die u vooraf dient te voldoen.

Inschrijven / Reserveren

€115,00