Gratis open dag (Seminar) SiVAS-Polsdiagnostiek 25 juni

Foto van een pols gebruikt om het VAS te voelen bij SiVAS-Polsdiagnostiek

Seminar – Kennismaken met het SanoConcept en SiVAS

25 juni 2022 in Barneveld

Foto van een pols gebruikt om het VAS te voelen bij SiVAS-Polsdiagnostiek

Op zaterdag 25 juni 2022 bieden we je de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met SiVAS, oftewel Subtiele interventies met behulp van het Vasculair Autonoom Signaal. Op de introductiedag in Barneveld zal drs. Petra Lambert je kennis laten maken over de mogelijkheden die SiVAS-Polsdiagnostiek je biedt in de praktijk!

De SiVAS-methodiek is in de jaren tachtig van de vorige eeuw ontwikkeld door Nederlandse arts Ton van Gelder. Hij combineerde inzichten uit drie werelden – de Westerse, Indiase en Chinese geneeskunde – tot een consistente aanpak om psychische en somatische ‘verstoringen’ te herkennen, verklaren en behandelen. Voor het behandelen stelde Van Gelder ook de SanoConcept-lijn samen: veertig energetische complexmiddelen die conform de SiVAS-bevindingen zowel diagnostisch als therapeutisch worden ingezet. Sinds de jaren tachtig hebben letterlijk duizenden artsen en therapeuten een van de meerdaagse SiVAS-opleidingen gevolgd.

Kennismaken
Maar wellicht ken je de methodiek nog niet door en door en wil je je eerst verdiepen in ‘het beste van drie werelden’ voordat je SiVAS daadwerkelijk toepast in je praktijk. Dat kan op zaterdag 25 juni, van 10:00 tot 15.30 uur in het Trainingscentrum SanoPharm in Barneveld! In een afwisselend programma vertelt Petra Lambert je over de inzichten, kenmerken en bijzonderheden van de SiVAS-Polsdiagnostiek.

Programma

09:30 – Deur open
10:00 – Aanvang + Introductie
10:15 – Het SanoConcept en de drie werelden: Westerse Geneeskunde, Indiase Geneeskunde en Chinese Geneeskunde.
13:00 – Lunch
13:30 – Het VAS, uitleg en praktijk
15:30 – Einde + mogelijkheid tot inschrijving SiVAS-Polsdiagnostiek

 

Reserveer je plaats