Nascholing: De ‘Balansmethode’ in de SiVAS-behandeling

 
Op vrijdag 15 september 2017 verzorgt acupuncturist, fysiotherapeut en manueel therapeut Hans Bolck een nascholing over de Balansmethode in de SiVAS. Zijn belofte: je leert via welke acupunctuurpunten je bij onder meer pijnklachten en maag- en darmaandoeningen direct – als in: nog aan de behandeltafel – resultaat kunt boeken.

Het Chinese spreekwoord Li Gan Jian Ying betekent, vrij vertaald: “Wanneer een paal in de zon staat, zie je direct zijn schaduw…” Dit spreekwoord vormt het motto van de Balansmethode. De crux van deze aanpak is dat door het behandelen van de goede acupunctuurpunten, de klachten van de patiënt direct minder worden. Via drie simpele strategiestappen leer je acupunctuurpunten te selecteren die een onmiddellijke afname van klachten geven. Dus niet ‘volgende week moet u zich beter voelen’, maar direct resultaat, tijdens de behandeling! Deze methode is erg goed toepasbaar bij pijnklachten maar ook andere aandoeningen reageren zeer goed op de Balans-strategieën. Denk dan aan maag- en darmaandoeningen, allergieën en luchtwegproblematiek.
Doel van de nascholing is om zo praktisch mogelijk te werken met veel demonstraties en oefenvormen. Hiermee wordt de methode direct toepasbaar in de praktijk.
De snelle effecten van deze methode laten zich erg goed combineren met de SiVAS-manier van punten zoeken en homeopathische middelen of voedingssupplementen selecteren.

Docent: Hans Bolck
Datum: 15 september 2017, 10-16 uur
Locatie: Prins Hendrikweg 2 – Barnveveld
Voor wie: Kennis van de acupunctuur
Kosten: € 115
Hier aanmelden…

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld