De diepere oorzaken van gezondheidsproblemen

 
Het grote manco van de reguliere geneeskunde is dat die zo sterk fysiek is, gericht op symptomen. Daar is op zich niets mis mee, maar het is nogal beperkt. Het SanoConcept pakt het wat dat aangaat veel breder aan. Deze in de jaren negentig van de vorige eeuw ontwikkelde methodiek beschouwt het fysieke van de patiënt én let op energie en persoonlijkheid. Hiermee legt de therapeut ook de diepere oorzaken van gezondheidsproblemen bloot.

Een totaalaanpak, zo zou je het SanoConcept gerust kunnen noemen. Maar wie heeft het ontwikkeld? Welke geneeskundige systemen liggen eraan ten grondslag? Hoe verloopt de diagnostiek bij het SanoConcept? Welke methodieken heeft de therapeut daarbij tot zijn beschikking? En als eenmaal is vastgesteld wat de (diepere) problemen zijn, wat wordt dan de prescriptie?

Informatiedag
Al deze vragen zullen beantwoord worden op zaterdag 9 juni 2018, van 10-16 uur, tijdens onze speciale Informatiedag SanoConcept onder leiding van de ervaren acupuncturist, auriculotherapeut en SiVAS-docent Jean-Pierre Rooms. In de ochtend wordt het concept goed uit de doeken gedaan. ‘s Middags vindt er een mini-workshop plaats waarbij een van de diagnostische methoden centraal staat: polsdiagnostiek op basis van het Vasculair Autonoom Signaal, oftewel VAS. Hierbij ook speciale aandacht voor het uittesten van medicijnen.

De dag is informatief en op de praktijk gericht. Hiermee is het een ideale bijeenkomst voor therapeuten die het SanoConcept vrijblijvend beter willen leren kennen!

Meld u direct aan!

Let op: De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Vooraf aanmelden is dan ook noodzakelijk.

Wat?  Informatiedag SanoConcept
Wanneer?  zaterdag 9 juni 2018, 10-16 uur
Waar?  Trainingscentrum SanoPharm, Prins Hendrikweg 2, Barneveld
Kosten?  Geen. Wel is aanmelding vooraf vereist