SanoWebinar: Orthomoleculair

David KruinigerLeave a Comment

Wanneer: di 19 september 2023
Hoe laat: 19:30 - 20:15

Ontdek de toekomst van welzijn met het SanoWebinar over Orthomoleculaire Supplementen! 🌿

Ben jij een therapeut die gepassioneerd is over het optimaliseren van de gezondheid van je cliënten? Wil je een dieper inzicht krijgen in de kracht van orthomoleculaire supplementen om het welzijn te bevorderen? Zoek niet verder, want ons interessante SanoWebinar staat voor de deur, en het is dé gelegenheid die je niet wilt missen!

🗓️ 19 september

🕖 19:30 – 20:15

🌱 Wat kun je verwachten?

Tijdens dit informatieve en inspirerende webinar nemen we je mee op een reis door de fascinerende wereld van orthomoleculaire supplementen. We zullen je voorstellen aan onze buitengewone productlijnen: FoodState, WholeFood en Emulsan. Dit zijn geen gewone supplementen, maar hoogwaardige, innovatieve formules die de kracht van de natuur omarmen om optimale gezondheid te bevorderen.

🔬 Ontdek de Unieke Voordelen:

  1. FoodState: Leer hoe we essentiële voedingsstoffen extraheren en combineren met co-factoren in een vorm die het lichaam gemakkelijk herkent en opneemt. Ontdek hoe deze benadering leidt tot maximale biologische beschikbaarheid en betere resultaten voor je cliënten.
  2. WholeFood: Ontdek de kracht van volwaardige voeding in supplementvorm. We laten je zien hoe we de kracht van diverse, voedzame voedingsmiddelen vastleggen in onze supplementen om een synergetisch effect te creëren dat eenvoudige voedingsstoffen alleen niet kunnen evenaren.
  3. Emulsan: Maak kennis met onze geavanceerde emulsificatietechnologie die vetoplosbare stoffen omzet in een wateroplosbare vorm voor verbeterde opname en efficiëntie. Dit is de volgende stap in de evolutie van supplementen!

📚 Waarom zou je meedoen?

  • Leer van expert: David studeerde Moleculair Life Sciences aan de Universiteit van Utrecht en deelt waardevolle inzichten en kennis.
  • Netwerkmogelijkheden: Verbind met gelijkgestemde therapeuten en vergroot je professionele netwerk.
  • Innovatie: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de wereld van supplementen en gezondheid.

🎁 Speciale Aanbieding

Exclusief voor deelnemers van het webinar bieden we een unieke kans om onze productlijnen te verkennen met een speciale korting. Bevorder je praktijk met hoogwaardige supplementen die echt het verschil maken.

Mis dit SanoWebinar over Orthomoleculaire Supplementen niet – schrijf je nu in en maak je klaar om geïnspireerd en geïnformeerd te worden! Samen kunnen we streven naar een gezondere en stralendere toekomst.

Meld je vandaag nog aan en ontdek de kracht van FoodState, WholeFood en Emulsan!

Waar en wanneer?

Het SanoWebinar wordt gehouden op 19 september 2023 19:30 – 20:15. Het programma zal ongeveer 30 duren met 15 minuten ruimte voor vragen. Het webinar wordt online gehouden. De link ontvang je na de reservering.

Reserveringen

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.

Inloggen

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld