Over de werking van Tibetaanse kruidenformules

In het laatste nummer van NWP Magazine, een uitgave van de Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals, staat een zeer interessant interview met Herbert Schwabl, directeur van het Zwitserse PADMA A.G.. Schwabl vertelt uitgebreid over de uitgangspunten en werking van de Tibetaanse kruidenformules. NWP Magazine gaf ons toestemming het artikel te delen.

Schwabl, van origine biofysicus, vertelt hoe hij in zijn tijd bij de Technische Universiteit van Wenen in contact kwam met het bedijf PADMA. Zijn onderzoeksgroep, die op dat moment de lichtemissie van levende cellen onderzocht, werd gevraagd zich te verdiepen in de Tibetaanse kruidenleer: konden zij verklaren hoe de complexe kruidenformules in het lichaam werken? “Onze groep gaf die verklaring in termen van systeemtheorie en de theorie van emergente verschijnselen, waar subtiele impulsen het hele systeem beïnvloeden.”

Deze inhoud is voorbehouden aan leden van de site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Agenda

1 dec 23
Barneveld
15 dec 23
Barneveld
12 jan 24
Barneveld
2 feb 24
Barneveld

STAP-budget